top of page

Bydlení blízko přírody? V Praze žádný problém.

Rozkvetlé stromy, cestičky v trávě, romantická zákoutí nebo in-line dráha a volejbalové kurty. Je jen na vás, ve kterém z pražských parků se rozhodnete trávit volný čas. V jedné z nejzelenějších světových metropolí je snadné najít si pronájem bytu v blízkosti parku a užívat si přírodu uprostřed velkoměsta. Zelená plocha tvoří téměř 57 % rozlohy města a byl by hřích toho nevyužít. Představujeme vám 3 unikátní pražské parky. Pojďte si je projít a načerpat inspiraci.



Královská obora neboli Stromovka

Když napíšeme, že je Stromovka opravdu velký park, nebude to stačit. Dechberoucí zákoutí s rybníky, lávky, louky přecházející

v lesíky, dětská hřiště a kilometry asfaltových cestiček budete objevovat na 95 hektarech dlouho. Potkáte tady běžce, bruslaře, cyklisty, tiché milence, děti na odrážedlech s lopa-tičkami na pískoviště i milovníky pikniků v trávě. Ve Stromovce je několik restaurací s prvorepublikovým geniem loci, výbornou kuchyní, domácími limonádami a vychlazeným pivem. Najít si pronájem bytu v okolí Stromovky je životní styl, který chcete mít.



Havlíčkovy sady neboli Grébovka


Městský park v srdci Královských Vinohrad dýchá atmosférou 19. století. Má styl, lehkost a krásné výhledy. Viniční usedlost, altánky, fontány, sochy, jeskyně s tajemnou atmosférou jsou do parku usazeny

s naprostou samozřejmostí. Na jejích trávnících uvidíte piknikové deky, dětské kočárky i ranní milovníky thai chi. Asfaltové cestičky v členitém terénu vyhledávají běžci, děti, pejskaři i ti, kdo touží po klidu. Originální restaurace se zahrádkou a viniční altán vám nabízí občerstvení, grilované speciality a příležitostné koncerty. Pronajmout si byt u Grébovky je snem každého. Rezidenční atmosféra Vinohrad se vám vryje do duše a těžko si budete zvykat na nové bydlení v Praze.



Ladronka

Mladý, cool park na Praze 6, kde se rozhodně nebudete nudit. Připravte se na nejdelší osvětlenou in-line dráhu v Praze. 5 km prvotřídního asfaltu je k dispozici i kolům, dětem na odrážedlech a běžcům.

Na Ladronce najdete tenisové kurty, hřiště

na plážový volejbal, pétanque, trampolínové centrum i půjčovnu sportovního vybavení.

Na uhašení žízně a pohodové posezení

s krásnými výhledy je ideální restaurace Ladronka. Pro milovníky umění je v parku k dispozici unikátní rozhledna a kavárna Šiška. Mít pronajatý byt v blízkosti Ladronky vás bude bavit. Inspirace k aktivnímu životu totiž není nikdy dost.



Věříme, že jste svůj oblíbený park již objevili. Tyto parky jsou jen zlomek z pražské zeleně, ale jejich okolí nabízí skvělé podmínky k životu. Máme pro vás v nabídce několik nemovitostí k pronájmu jak poblíž Grébovky, tak Stromovky i Ladronky. Stačí si vybrat tu svou a žít v obklopení přírodou.






hranolka prava_zluta_4x.png
hranolka levá_zluta_4x.png
bottom of page