top of page

Vánoční toulky Starým Městem

Ještě, než spadne první vločka, rozzáří se Staré Město tisíci světýlky. Užijte si procházku magickými místy, za kterými jezdí do Prahy miliony turistů ročně. Nechte se okouzlovat krásou tajemných zákoutí, luxusních bulvárů a náměstí, která nikdy nespí.


Zastavte se na Staroměstském náměstí

Tisíc světýlek na vánočním stromě ozařuje historické domy, o kterých panují legendy i příběhy, ze kterých mrazí. V domě U Zvonu se prý narodil Karel IV., Staroměstská radnice zažila sekání hlav i korunovace českých králů a Týnský chrám v sobě ukrývá hrobku slavného astronoma Tycho de Brahe. Každou celou hodinu se můžete zaposlouchat do jemné melodie Staroměstského orloje a užít si všudypřítomnou vůni trdelníku, svařeného vína a jehličí. Nebo se běžte zahřát do některé z kaváren a restaurací, které lemují náměstí a vychutnejte si vánoční atmosféru z tepla.


Projděte Židovské město, Pařížskou a nábřeží

V Praze neexistuje místo, které v sobě ukrývá víc kontrastů, než je Židovské město a Pařížská ulice. Luxusní bulvár plný světel, elegance a krásy vás zavede na nejtajemnější místo Prahy. Tam, kde spí Golem a tiše stojí synagogy s příběhy starými stovky let. Vklouzněte do ponurých uliček Židovského města a nechte se unášet magickou atmosférou. A když se před vámi otevře Vltava, posaďte se na lavičku na nábřeží. Nechte za sebou Staré Město a užijte si pohled na monumentální panorama Hradčan a vánoční Malou Stranu.


Poznejte pestrost tajemných uliček a malých náměstí

Kamkoliv se na Starém Městě vydáte, budete žasnout. Probouzející město vám vůní kávy a čerstvého pečiva říká, že nový den bude skvělý. Vyhlášené restaurace a kavárny, kde čas plyne jinak, vás budou překvapovat každý den a jestli si dáte večerní drink doma s výhledem na staroměstské střechy nebo v baru, je jen na vás.


Žijte na Starém Městě

Bydlete na nejlepší adrese v Praze, kde si životní styl a tempo určujete jenom vy. Každá vaše cesta do práce, na nákup nebo do školy bude malý výlet, gurmánský zážitek a neopakovatelný okamžik vašeho života. Podívejte se na naši nabídku bytů k pronájmu na Starém Městě a žijte podle vlastních představ. Historické domy se štukovými stropy, secesní nábytek, výhledy na Karlův most, to je jen zlomek z naší nabídky ideálního bydlení v Praze. Chci bydlet na Starém Městě.

hranolka prava_zluta_4x.png
hranolka levá_zluta_4x.png
bottom of page