top of page

Žijte v srdci metropole. Bydlete v bezprostřední blízkosti náměstí Jiřího z Poděbrad.

Náměstí Jiřího z Poděbrad najdete na okraji Královských Vinohrad a Žižkova. Tato část města patří mezi nejstylovější adresy Prahy. Pyšní se jedinečnou atmosférou kaváren a lokálních obchodů, vlastní stranicí metra A, krásnými městskými parky a kosmopolitní komunitou.

Ústřední dominantou Náměstí Jiřího z Poděbrad je kostel Nejsvětějšího Srdce Páně od architekta Joži Plečníka. Jeho originální architektura železobetonového skeletu inspirovaná Noemovou archou a královskou symbolikou (královský hermelín a královské jablko) vás bude provázet na každém kroku. Dalším výrazným prvkem náměstí je fontána Sjednocená Evropa a výdech z metra od sochaře Petra Šedivého. Náměstí lemují činžovní domy s architekturou plnou věžiček a soch.

Na náměstí se nachází stanice metra linky A – Jiřího z Poděbrad a několik zastávek tramvají, které vás rozvezou během pár minut po celé Praze.

Život v okolí Jiřího z Poděbrad plyne odlišným tempem, než na jaké jste v metropoli zvyklí.


Jeden neobyčejný den na „Jiřáku“

Zapomeňte na snídani doma. Vyberte si kavárnu nebo bistro přesně podle vaší nálady a vychutnávejte si atmosféru probouzejícího se města. Vydejte se do ulic v kteroukoliv denní dobu. Mezi historickými činžovními domy s originálními fasádami objevíte řadu vyhlášených restaurací, barů, galerií, lokálních obchůdků a krásných městských parků (Riegrovy sady, Sady Svatopluka Čecha…). Toulejte se od vinárny k vinárně, ochutnávejte, potkávejte se a užívejte si neopakovatelného genia loci. Bavit a inspirovat vás určitě budou i tradiční „Trhy na Jiřáku“, které 4 dny v týdnu nabízí farmářské produkty nejvyšší kvality nebo příležitostní akce pořádané Prahou 3.


Moderní domy s příběhem a historickou fasádou

Historické činžovní domy z minulého století udávají styl celé pražské části kolem Náměstí Jiřího z Poděbrad. Majitelé domů a developeři si velmi dobře uvědomují jedinečnost lokality a investují do rekonstrukcí domů a bytů značné finanční prostředky. Bydlet ve vinohradském bytě znamená mít velká propustná okna, často barevná skla, prosklené dvoukřídlé dveře, dubové podlahy, štuky a historickou výzdobu, ale také výtah, klimatizaci, moderně vybavenou kuchyňskou linku se spotřebiči a koupelny vybavené vanou i sprchou.

Prohlédněte si naši nabídku bytů k prodeji v Rezidenci Amálie v Mánesově ulici nebo 4 byty v Laubově ulici k pronájmu s výhledem na Náměstí Jiřího z Poděbrad.


Velkometrážní luxus v Laubově ulici

Dům v Laubově ulici prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí nadstandardní byty o velikosti 3+kk a 4+kk o rozloze 95-170 m2. Dům se zachovanými secesními prvky, výtahem vás nadchne. Součástí bytu je moderně zařízená kuchyňská linka, vestavěné skříně, pračka, sušička, dubové podlahy a vestavěné skříně ve všech ložnicích a chodbách. V případě žádosti zájemce je možné byty plně dovybavit nábytkem za pomoci architektonického studia SMLXL. Parkovací stání pro zájemce je domluveno v okolních parkovacích domech. O nájemce pečuje tým makléřů, kteří se snaží zajistit všechna přání v nejkratší době.


Rezidence Amálie

Historický šestipodlažní dům se nachází v ulici Mánesova. Právě probíhající kompletní rekonstrukce činžovního domu bude trvat do jara 2022 a následně nabídne jednotky o velikosti 2+kk, 2+1, 3+kk a 4+kk. Byty jsou rekonstruovány ve vysokém standardu. Dvoukřídlé dveře, dřevěné podlahy, dlažba v dekoru mramoru a luxusně vybavené koupelny. Velkorysé chodby s historizujícími prvky a štuky ve stylu Art Nouveau dávají jasně najevo ambiciózní vizi investora i architektů.

Bydlete na Vinohradech a užívejte si unikátní atmosféru okolí Náměstí Jiřího z Poděbrad.

hranolka prava_zluta_4x.png
hranolka levá_zluta_4x.png
bottom of page