top of page

Vinohradská Rezidence Helenika má dokončenou hrubou stavbu

V noblesní vinohradské vile Rezidence Helenika, původně od architekta Maxe Spielmanna, zbývají k prodeji poslední 3 byty. Hrubá stavba je dokončená a harmonogram ke kolaudaci pokračuje přesně podle plánu. Byty v Rezidenci Helenika patří mezi zcela jedinečné příležitosti ke koupi unikátního bydlení v konceptu stylové vily.


Výjimečný projekt Rezidence Helenika nabízí celkem 13 luxusních bytů (2+kk až 4+kk) s výhledy na Pražský hrad. Samostatně stojící vila situována ve vlastní zahradě je splněným snem pro ty, kteří si zakládají na kvalitě a nejvyšší úrovni bydlení.


- Helénská ulice patří mezi nejlepší adresy v Praze

- citlivá rekonstrukce nabízí mimořádnou atmosféru

- moderní technologie zajišťují současný komfort a moderní nároky bydlení


Jedinečnost Rezidence Helenika charakterizuje také nejvyšší kvalita použitých materiálů, originalita dispozičního řešení, vkus, design a bezpečnost. Ke každému bytu je možnost parkovacího stání a sklepa. V přízemí jsou dva byty se soukromou zahradou a většina bytů má balkon nebo terasu, což umocňuje ojedinělou atmosféru královských Vinohrad.


„Rezidence Helenika je naše srdcová záležitost. Se zájmem sledujeme rekonstrukci vily, která povstává z popela. Náš obdiv patří především developerovi Aston Group a.s., neboť zachraňovat unikátní stavbu v památkové zóně není vůbec jednoduché. Noví majitelé bytů si mohou být jistí, že takto v Praze bydlí skutečně málokdo,“ říká Miroslav Šibal z LEXXUS NORTON.


Více o tomto jedinečném projektu naleznete zde:


hranolka prava_zluta_4x.png
hranolka levá_zluta_4x.png
bottom of page